HAPPY MOOSE

HAPPY MOOSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 387 beoordelingen
26 mei 2021 om 19:21 Heerlijk eten, En lekker warm. OOk de bezorgers zijn altijd vriendelijk.
23 mei 2021 om 23:45 Voor de derde keer bij Happy Moose besteld, en voor de 3e keer was het echt uitstekend. Deze keer een grote bestelling i.v.m bezoek. Bestelling was er prima op tijd en alles was echt super, zelfs de patat. Dit restaurant staat voortaan groot omcirkelt :-)
23 mei 2021 om 20:27 Heerlijke spareribs en snel bezorgd. En een zeer leuke en vriendelijke bezorgster.
23 mei 2021 om 19:49 Ben niet van de reviews maar die spareribs waren zoooooo lekker mals. . Ook nog een goede bezorging top!!
23 mei 2021 om 9:21 Aangenaam verrast! Lekkere spareribs, goede marinade. Ik zal zeker nog een keer bestellen.
22 mei 2021 om 21:22 Prima
22 mei 2021 om 19:23 Top
22 mei 2021 om 18:37 Snelle bezorging heerlijk eten en vriendelijk personeel echt een aanrader
21 mei 2021 om 18:18 Werd op de afgesproken tijd bezorgd Ik had spareribs besteld deze waren perfect ik was alleen wat minder te spreken over de patat deze was lauw en slap.
20 mei 2021 om 20:12 Heerlijk gegeten. Voldoende porties. Snelle levering. Mooi jngepakt. Blije klant.
20 mei 2021 om 20:07 HEERLIJK eten en op tijd bezorgd!
16 mei 2021 om 20:02 Lekker eten, voor een mooie prijs . Wordt keurig verpakt en goed warm thuis afgeleverd. Zeker een aanrader !!!!! Misschien het assortiment uitbereiden ????